Neked szól!

Kedves Látogató!

Azt mondják, VUCA világban élünk. (V = volatil = változékony; U = uncertain = bizonytalan; C = complex = komplex; A = ambiguous = kétértelmű.)

Úgy tűnik az élet nem lesz könnyebb, újabb és újabb kihívás elé állít bennünket. Végtére is az élet folyásának, a fejlődésnek és változásnak természetes része, hogy vannak nehézségek, kihívások. Oké, de honnan szerezzünk ehhez erőt? Hogyan küzdjünk meg?

Az oldal célja, hogy segítsen nekünk embereknek meglátni és értékelni az élet apró csodáit, ami mellett nap mint nap elmegyünk, természetesnek veszünk. Miért? Mert innen (is) jön az erő, energia a kihívások leküzdéséhez.

Ki az közületek, aki minden reggel hálát ad azért, hogy levegőt tud venni vagy hogy dobog a szíve? Ezek mind akkor kezdenek felértékelődni, amikor megbetegszünk.

Ki az közületek, akinek eszébe szokott jutni, hogy milyen jó, hogy béke van országunkban és elegendő ivóvizünk van? Sokszor csak akkor vagyunk képesek meglátni az élet jóságait, mikor már nincsenek velünk.

A misszióm az, hogy ez megváltozzon, és megérezzétek, hogy a hála érzés milyen erővel bír, milyen energiákat tud adni akár nehezebb időkben is. Szeretném, ha mi emberek elégedettebbek, jókedvűbbek, reménytelibbek, szeretetteljesebbek lennénk.

Az oldal neked szól...

Neked szól, ha jobban szeretnéd érezni magad.

Neked szól, ha épp nem vagy jól és keresel valami kapaszkodót, hogy tehess a változásért.

Neked szól, ha kihívások várnak rád és szeretnél megerősödni, energiával feltöltődni.

Neked szól, ha szeretnéd egészségben tartani a tested és elméd.

  • Több száz gondolat vár rád, biztosan találsz olyat, ami tetszeni fog. Fontos, hogy ne csak pörgesd, gondolj is bele abba, mi van odaírva! Érezd át teljes valójában a hála érzést! Lehet olyan is köztük, amit nem érzel magadénak, akkor csak hajts tovább.
  • Én a kezedbe szeretném adni a hálagondolkodást, mint a jól-lét (egyik) kulcsát, de ezeket csak kezdő, ötletet adó gondolatoknak szánom. Lényegében mindegy miért vagy hálás, a hála érzés kimutatható pozitív hatása mindenképp megjelenik testedben.
  • A cél az, hogy megtanítsd magadnak látni és értékelni minden egyes apróságot a SAJÁT életedben. Tedd szokássá a hálagondolkodást! Kezdd úgy a napod, hogy legalább 3 dologért hálát adsz! És csak figyeld, ahogy életed jobbá válik…
"Figyelmed a jelen áldásai felé fordítsd – bennük mind bővelkedünk –, ne a múlt csapásai felé, belőlük kevesebb van, mint gondolnánk."
Charles Dickens
Író